logo Van de Graaf Import


Letterlijk en figuurlijk veelzijdig! De Auriga Collectie is ongetwijfeld één van de meest veelzijdige collecties van Signum. De massief zilveren pennen (met vergulde of verzilverde details) zijn in deze reeks allen op hun eigen manier uiterst stijlvol afgewerkt.Vulpennen

Onderstaand vindt u een overzicht van de vulpennen. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Onder de uitvoeringen bevinden zich vulpennen, die zijn afgewerkt met een robijn of saffier en vulpennen met een bijzondere hexagonale vorm.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Balpennen

Onderstaand vindt u een overzicht van de balpennen. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Onder de uitvoeringen bevinden zich balpennen, die zijn afgewerkt met een robijn of saffier en balpennen met een bijzondere hexagonale vorm.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.Rollerpennen

Onderstaand vindt u een overzicht van de rollers. Er zijn diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Onder de uitvoeringen bevinden zich rollers  met een bijzondere hexagonale vorm.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
   


Auriga"

De Voerman is één van de oude sterrenbeelden aan de Noordelijke Sterrenhemel en bevat één van de helderste sterren: Capella. Het sterrenbeeld wordt vaak afgebeeld als een voerman of wagenmenner: Auriga heeft een zweep in een hand en in de andere hand een geit (Capella) met haar twee kleintjes.

De oorsprong van het sterrenbeeld gaat mogelijk terug naar het Babylonische sterrenbeeld Rukubi, de menner. De Grieken/Romeinen identificeerden het sterrenbeeld met Erichthonius, de lamme zoon van Hephaetus/Vulcan en Athena/Minerva,de uitvinder van de door vier paarden getrokken wagen.

Auriga is één van de 48 klassieke sterrenbeelden die Ptolemaeus noemde in zijn Almagest.


Copyright © 2008
Van de Graaf Import

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden

Signum    |    Nieuws    |    Collecties    |    Dealers    |    Over VDG    |    Contact
Info: +31(0)13 - 7501070