logo Van de Graaf Import
Signum Nieuws Collecties Dealers Over Van de Graaf Import Contact


Nova, geboren uit Orione. Nova is klassiek in design, ligt goed in de hand, is verkrijgbaar in diverse actuele en stijlvolle kleuren en ... is bedoeld om te gebruiken, keer op keer.Vulpennen

Onderstaand vindt u een overzicht van de vulpennen. De uitvoeringen zijn afgewerkt met gerhodineerde details of vergulde details. De vulpennen worden geleverd met een 18 karaat gouden penpunt in de maten F, M en B of een metalen penpunt.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
Rollerpennen

Onderstaand vindt u een overzicht van de rollers. De uitvoeringen zijn afgewerkt met gerhodineerde details of vergulde details.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.Balpennen

Onderstaand vindt u een overzicht van de balpennen. De balpennen zijn uitgevoerd in twee verschillende uitvoeringen: een "gewone" grote uitvoering en een mini balpen, uitermate geschikt om te vervoeren in een handtas, binnenzak of organizer. De uitvoeringen zijn afgewerkt met gerhodineerde details of vergulde details.

Klik op de afbeelding voor een vergroting. 

   


Nova Python

Een afgeleide van de Nova collectie is de Nova Python collectie. Kenmerkend voor deze collectie is de verwerking van echte python huid.Meer info
Copyright © 2008
Van de Graaf Import

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden

Signum    |    Nieuws    |    Collecties    |    Dealers    |    Over VDG    |    Contact
Info: +31(0)13 - 20 20 020