logo Van de Graaf Import
Signum Nieuws Collecties Dealers Over Van de Graaf Import Contact


Bijzonder, natuurlijk en buitengewoon! Zo laat de Nova Python collectie zich perfect beschrijven. De pennen zijn voorzien van echte python huid, aangebracht door een vakkundig kunstenaar. Op de vulpennen en rollers komt het python patroon ook nog eens terug op de handgreep van de pen, waarop dit patroon is gegraveerd. Deze sublieme combinatie maakt dat deze pennen echte eyecatchers zijn.Vulpennen

Onderstaand vindt u een overzicht van de vulpennen. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar: met vergulde en met gerhodineerde details (elk met eigen kleuren). Beide uitvoeringen zijn dan weer verkrijgbaar in een versie met zwarte houder van hars of een vergulde/zilveren houder. De vulpennen kunnen worden geleverd met een 18 karaat gouden penpunt (maat F, M en B) en een metalen penpunt.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.


Rollerpennen

Onderstaand vindt u een overzicht van de rollers. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar: met vergulde en met gerhodineerde details (elk met eigen kleuren). Beide uitvoeringen zijn dan weer verkrijgbaar in een versie met zwarte houder van hars of een vergulde/zilveren houder.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.


Balpennen


Onderstaand vindt u een overzicht van de balpennen. Er zijn twee uitvoeringen verkrijgbaar: met vergulde en met gerhodineerde details (elk met eigen kleuren). Beide uitvoeringen zijn dan weer verkrijgbaar in een versie met zwarte houder van hars of een vergulde/zilveren houder.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.
 

   


Nova Python

Er zijn in totaal 35 soorten pythons, verdeeld over 8 geslachten. Veruit de bekendste soort is de netpython (Python reticulatus), die samen met de anaconda (Eunectes murinus) wedijvert om de titel "langste slang ter wereld".


Copyright © 2008
Van de Graaf Import

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden

Signum    |    Nieuws    |    Collecties    |    Dealers    |    Over VDG    |    Contact
Info: +31(0)13 - 20 20 020