logo Van de Graaf Import
Signum Nieuws Collecties Dealers Over Van de Graaf Import Contact


Orione, een voortreffelijke keuze. De keuze voor pennen uit de Orione collectie is groot, of u nu een pen uit kunstharst wilt, of één met zilveren dop of een volledig zilveren pen, Orione heeft het allemaal! Ook voor deze collectie geldt, dat de pennen volledig met de hand worden gemaakt en samengesteld.Vulpennen

Onderstaand vindt u een overzicht van de vulpennen. De uitvoeringen zijn afgewerkt met gerhodineerde details. Naast de diverse kleuren, kan er ook worden gekozen voor een pen met zilveren dop. De vulpennen worden geleverd met een 18 karaat gouden penpunt of een metalen penpunt.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.


Balpennen

Onderstaand vindt u een overzicht van de balpennen. De uitvoeringen zijn afgewerkt met gerhodineerde details. Naast de diverse kleuren, kan er ook worden gekozen voor een pen met zilveren dop.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

Vulpotloden

Onderstaand vindt u een overzicht van de vulpotloden. De vulpotloden zijn afgewerkt met gerhodineerde details. Naast de diverse kleuren, kan er ook worden gekozen voor een pen met zilveren dop. De maat voor de vulling is 0,7 mm.

Klik op de afbeelding voor een vergroting. 

Zilveren collectie

De Orione collectie heeft ook een volledig zilveren uitvoering. De vulpennen, balpennen en vulpotloden zijn dan uitgevoerd zoals hieronder zichtbaar is. Voor de vulpennen kan worden gekozen tussen een 18 karaat gouden penpunt of een metalen penpunt. Voor de vulpotloden wordt gebruik gemaakt van een vulling van 0,7 mm.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.

 

   


Orion

Orion (Jager, afkorting Ori) is een opvallend sterrenbeeld aan de hemelequator.

Op het noordelijk halfrond is Orion in de winter opmerkelijk aanwezig; het lijkt op een zandloper met linksboven de heldere ster Betelgeuze, rechtsboven Bellatrix, rechtsonder Rigel, en linksonder Saiph. In het midden lopen de drie vrijwel even heldere sterren Alnitak, Alnilam en Mintaka schuin als een riem.


Copyright © 2008
Van de Graaf Import

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden

Signum    |    Nieuws    |    Collecties    |    Dealers    |    Over VDG    |    Contact
Info: +31(0)13 - 20 20 020