logo Van de Graaf Import


Solare, modern en voor ieder wat wils. De Solare collectie staat voor het hele zonnestelsel en dat is niet voor niets: de collectie is onderverdeeld in twee subcollecties, namelijk de Piccolo en de Grande. Zoals de naam al doet vermoeden is de Solare Piccolo klein, handzaam en gemakkelijk op te bergen, terwijl u met de Grande collectie een grote pen in handen hebt.

Niet alleen de vorm is modern, maar beide collecties zijn ook in trendy kleuren beschikbaar met naar keuze goud- of zilverkleurige details.



Solare Grande

Onderstaand vindt u een overzicht van de Solare Grande collectie. De collectie bestaat uit vulpennen, balpennen en rollers en zijn verkrijgbaar in trendy kleuren met vergulde of gerhodineerde details.
De vulpennen worden geleverd met een 18 karaat gouden penpunt in de maten F, M en B of een metalen penpunt en maken gebruik van cartridges of een converter.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.








Solare Piccolo

Onderstaand vindt u een overzicht van de Solare Piccolo collectie. De collectie bestaat uit vulpennen en balpennen en zijn verkrijgbaar in trendy kleuren met vergulde of gerhodineerde details.
De vulpennen worden geleverd met een 18 karaat gouden penpunt in de maten F, M en B of een metalen penpunt en maken gebruik van cartridges of een converter.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.






 

   


Solare

Ons zonnestelsel bestaat uit de zon, een klasse G2 ster met een diameter van 1,39 miljoen kilometer. De zon neemt 99,86% van de massa in het zonnestelsel voor zijn rekening.

Traditioneel bevatte ons zonnestelsel negen planeten. In de jaren '90 werd ontdekt dat de toenmalige negende planeet, Pluto slechts één van vele soortgelijke objecten in de Kuipergordel was. Naarmate steeds grotere objecten ontdekt werden, kwam het klassieke aantal van negen planeten onder druk te staan. Met de ontdekking van de nog veel grotere Eris was een nieuwe definitie van planeet noodzakelijk. Volgens de nieuwe definitie is Pluto nu een dwergplaneet en telt ons zonnestelsel nu acht planeten.


Copyright © 2008
Van de Graaf Import

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden

Signum    |    Nieuws    |    Collecties    |    Dealers    |    Over VDG    |    Contact
Info: +31(0)13 - 7501070