logo Van de Graaf Import
Signum Nieuws Collecties Dealers Over Van de Graaf Import Contact


Extra, extra, read all about it! Op deze pagina treft u het laatste nieuws met betrekking tot uitgaven van Signum, maar natuurlijk ook over Van de Graaf Import.

Heeft u vragen over een nieuwsitem? Neemt u gerust contact op. Tilburg Pen Show 2008Nieuwe introducties
In de loop van 2009 zal Signum een nieuwe collecite uitbrengen: de Diamond collectie. Deze collectie zal bestaan uit bekende bestsellers, zoals de Nova en Solare. De nieuw uit te brengen pennen zullen allen voorzien zijn van een prachtige diamant.

Ook wordt de Solare Grande en Piccola collectie verder uitgebreid met nieuwe kleuren. 


Tilburg Pen Show 2008Signum aanwezig tijdens Tilburg Pen Show 2008.
Op zaterdag 27 september werd de jaarlijkse Tilburg Penshow gehouden in het Scryption Museum te Tilburg.

Tijdens de Tilburg Penshow konden liefhebbers en verzamelaars hun hart ophalen aan de vele bijzondere exemplaren van dit klassieke schrijfinstrument.

Ook Signum was aanwezig tijdens dit unieke evenement. Bezoekers van de beurs, die hun gegevens achterlaten bij de stand van Van de Graaf Import maakten kans op een Signum vulpen!

Mevrouw Vos uit Dordrecht is de gelukkige winnares van een bijzondere Nova Python vulpen. Van harte gefeliciteerd!

ScryptionScryption


Signum - Benelux and Scandinvia distributorSignum in Noord-Europa
Sinds half april 2008 verovert Signum by Essegi nu ook het noorden van Europa. Zowel de Benelux als Scandinavië (Noorwegen, Zweden, Finland en Denemarken) hebben nu een exclusieve importeur en distributeur gekregen.

Van de Graaf Import verzorgt vanaf april de import voor deze landen en fungeert tevens als contactpersoon voor Essegi, Italië.Palladio - SignumPalladio, Exclusief, uniek en gelimiteerd. Het ultieme design van deze Signum pen straalt een ongekende allure uit.

De Palladio collectie is geïnspireerd op de architectonische werken van Andrea Palladio, een architect uit de 16e eeuw, welke wordt beschouwd als meest invloedrijke persoon in de geschiedenis van de westerse architectuur. Andrea Palladio heeft ook de Ponte Vecchio van Bassano del Grappa ontworpen, de thuishaven van Signum.

Lees meer over de Palladio collectie door op onderstaande link te klikken.

Meer info
Signum in Europe

Signum in Noord-Europa

Eindelijk is het dan zover: na zuidelijk Europa, de Verenigde Staten en Israël opent nu ook de markt van Noord-Europa zich voor Signum ...Meer info
Copyright © 2008
Van de Graaf Import

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden

Signum    |    Nieuws    |    Collecties    |    Dealers    |    Over VDG    |    Contact
Info: +31(0)13 - 20 20 020