logo Van de Graaf Import
Signum Nieuws Collecties Dealers Over Van de Graaf Import Contact


Van de Graaf Import, passie voor pennen. Van de Graaf Import is gespecialiseerd in de import en distributie van luxe schrijfinstrumenten, lederwaren en accessoires. De producten van Van de Graaf Import hebben met elkaar gemeen dat ze onderscheidend en van de allerhoogste kwaliteit zijn.

Van de Graaf Import richt zich op merken, die een betrouwbare partner zijn voor ons en dus ook voor u! Wij vinden het belangrijk u als partner en afnemer te kunnen ondersteunen en dat u daarbij kunt vertrouwen op deskundig advies, betrouwbare hulp en een uitstekende service.

Signum wordt door Van de Graaf Import exclusief geïmporteerd en gedistribueerd in Nederland, België en Luxemburg. Naast Signum importeren en distribueren wij (exclusief voor Nederland en co-importeurs voor België en Luxemburg) het Engelse merk Conway Stewart. Meer informatie over Conway Stewart vindt u op www.conwaystewartpen.nl.

Van de Graaf Import is u graag van dienst bij alle vragen, die u mocht hebben omtrent de unieke Signum collecties. Op onze "contact-pagina" vindt u alle mogelijkheden om contact op te nemen.

Rest ons nog om u hartelijk te bedanken voor uw interesse in Signum!Het motto van Van de Graaf Import
Van de Graaf Import sluit zich graag aan bij de woorden van Nietzsche.

 “Dancing in all its forms cannot be excluded from the curriculum of all noble education; dancing with the feet, with ideas, with words, and, need I add that one must also be able to dance with the pen?

Een Signum pen laat u dansen over papier!

Van de Graaf Import, Uw Specialist in Schrijfinstrumenten en Lederwaren

Van de Graaf Import is úw specialist! Naast exclusief importeur voor de Benelux van Signum zijn wij ook importeur van Conway Stewart. Conway Stewart, penfabrikant sinds 1905, produceert volledig handgemaakte, Britse pennen. Meer informatie vindt u op de website, www.conwaystewartpen.nl.

Bent u een particuliere klant? In ons dealeroverzicht vindt u een overzicht van dealers die Signum verkopen.
Oprichter Van de Graaf Import - Dennis van de Graaf

"Signum: Bella Italia!"

Dennis van de Graaf, oprichter van Van de Graaf Import, over Signum:

"Vraag mij de diverse Signum collecties in een paar woorden te omschrijven en ik zeg: schoonheid én karakter. De verschillende pennen zijn namelijk niet alleen mooi, maar zijn ook gecreëerd met een idee, uniek in ieder opzicht:  Italië in Optima Forma!

Wat centraal staat bij de creatie en productie van de fraaie Signum collecties is de liefde voor dit edele vak, en dat is te zien. De afwerking van een pen is subliem: met oog voor detail worden alle pennen met de hand samengesteld en zorgvuldig gecontroleerd. Dat is kwaliteit, dát is passie!"


Copyright © 2008
Van de Graaf Import

Privacyverklaring

Gebruiksvoorwaarden

Signum    |    Nieuws    |    Collecties    |    Dealers    |    Over VDG    |    Contact
Info: +31(0)13 - 20 20 020